Fokuser på detaljene – finn billige dører

01 august 2021
Johanne Larsen

Når du skal pusse opp eller friske opp boligen, så er det faktisk uhyre viktig å fokusere på detaljene. Det er noen detaljer som er lettere å fikse enn andre, og andre blir nærmest usynlige før man ser dem utenfra. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du går frem. 

Er du blitt husblind? 

Når man har bodd et sted en stund, så har man faktisk en lei tendens til å bli det man kaller husblind. Det vil si at man ikke ser detaljer som kanskje burde vært ordnet, man ser kanskje ikke rot eller skitt, fordi man er vant til at det er der. Det er først når man ser boligen mer objektivt utenfra at det blir tydelig hva som må gjøres.

Dette kan være mange forskjellige små detaljer. Det kan være alt fra at sofaen kanskje er mer slitt og lurvete enn du trodde, eller at gardinene synger på siste verset. Men det kan også være mer strukturelle detaljer i boligen din, som dører. Det er nemlig en detalj som er svært viktig for helhetsinntrykket, men som mange av en eller annen grunn ikke tenker over eller bare glemmer. Bare tenk på hvor slitt boligen fremstår hvis dørene er slitte og gamle.

Finn billige dører

Heldigvis er dette enkelt å fikse, og man kan finne mange billige dører på nett. En av fordelene ved å kjøpe dører på nett, er at man får et enormt stort utvalg, og dermed kan man enkelt finne dører som er perfekt til ens behov. Du behøver altså ikke å nøye deg med dører som passer bare sånn halvveis inn, men kan finne perfekte dører som passer til akkurat din stil og dine behov. Dører kan også være et supert og effektivt verktøy når det er noen detaljer i boligen som du gjerne vil fremheve. 

Flere nyheter