Hvilke ting gir gode voksenpoeng?

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Det å flytte hjemmefra og inn for seg selv, eller med noen venner, er vel noe som gir voksenpoeng i seg selv. Men hva mer kan man gjøre for å score voksenpoeng? Det skal vi se litt nærmere på her, kanskje er det ikke så komplisert som du tenker. 

Vet du hvor nærmeste låsesmed er? 

Det kan faktisk være smartere enn du tror å vite akkurat hvor nærmeste låsesmed er. Det er jo mange av oss som har en lås som smekker helt av seg selv, og når du ikke har foreldrene dine som kan låse deg inn lenger, ja, da det er det faktisk ditt ansvar alltid å huske nøkkelen når du går ut døren.

låsesmed Drammen

Det er bare det at dette fort kan bli noe man glemmer, og det er utrolig surt når man står igjen utenfor inngangsdøren med skjegget i postkassen. Det er nemlig da man får tak i en låsesmed. Det er greit å vite hvem man skal ha tak i på forhånd så man vet akkurat hva man skal gjøre og ikke går i panikk – det gir nemlig gode voksenpoeng. På sider som https://www.askerls.no/lasesmed-drammen kan du finne ut av hvor din nærmeste låsesmed er, og finne en låsesmed som til og med har døgnåpen betjening. Da står du ikke i den kjipe situasjonen hvor du ikke kommer inn midt på natten fordi du ikke har tatt med deg nøklene. 

Kan du bli en mester i å holde det ryddig?

En annen ting som helt klart gir flust med voksenpoeng, er å holde det pent, rent og ryddig rundt seg. Det krever dog mer enn en månedlig opprydning, og det er svært viktig at man setter av litt tid hver dag til å rydde opp. Så får man heller ikke den stolen (du vet) på soverommet der alt tøy på mirakuløst vis ender opp i stedet for på plassen sin.

Flere nyheter