Velg helt riktig produksjonsutstyr

21 januar 2021
admin

Hvis man jobber med produksjon av mat så er det viktig at man har stor respekt for landbruk som den næringen det er. Når man har med jorda, og kanskje til og med dyr, å gjøre er det viktig at man har respekt for det man driver med. Når man jobber med produksjon i neste ledd av prosessen, altså der råvarene blir hjort om til varer til forbrukerne kan spise, mister man ofte litt av den respekten.

Når man jobber med produksjon av varer som til slutte ender hos forbrukeren er det nemlig lett å glemme hvor råvaren kommer fra. Det å ha respekt for at man jobber med jordens ressurser er en viktig del av en god produksjon, for det å begrense svinn blir enda mer viktig, når man erkjenner at det kjøttet som går tapt, kommer fra et dyreliv man har ofret for oss.

Det at råvaren faktisk ender på tallerkenen og ikke i søpla er derfor helt utrolig viktig. Med riktig utstyr får man en bedre produksjon. Det å be om veiledning blir viktig her.

Fagfolk vet aller best

Det å ha respekt for faglighet kommer man langt med. Vi investerte akkurat i nytt utstyr og det var virkelig deilig å se at den veiledning vi ba om faktisk var det som gjorde at vi endte opp med det helt riktige utstyret da vi bestilte fra Volf. Vi trodde kanskje vi trengte noe litt annet enn det vi faktisk trengte, så det var bra å få litt veiledning med på veien.

Vi hadde sett for oss en litt annen kombinasjon av produksjonsutstyr, men endte opp med det som passet produksjonen vår aller best og det er ikke noe man skal undervurdere viktigheten av. For fagfolk vet aller best hva som vil fungere og det å lytte til dem er viktig.

Flere nyheter