Veggdekor gir hjemmet nytt liv

05 juli 2021
Maria Laugesen

Er du på utkikk etter ny veggdekor til hjemmet? Da er det mye å velge mellom. Du har nemlig mange muligheter når du vil ha farge, liv og personlige detaljer opp på de hvite veggene i hjemmet.

Hvilken type veggdekor er riktig for deg

Veggdekor dekker over mange forskjellige ting, og kan egentlig være alt som bruker til å dekorere veggen med. Derfor kan det også være vanskelig å finne ut hva du skal velge for ditt hjem. Vi har funnet noen av de mest populære typer veggdekor her:

Wallstickers

Wallstickers er klistremerker som du fester direkte på veggen, møbler, postkasser eller andre overflater. Det kan være alt fra små figurer, tall og bokstaver til store designs med mennesker, dyr, landskaper eller lignende. De kan plasseres sammen eller hver for seg, og presis hvor du vil på veggen.

Derfor er de veldig allsidige og gir muligheten til å skape helt unike designs på veggen. De brukes gjerne på barnerommet, der tegneserier og dyr er opplagte motiver, på soverommet med kjærlige og romantiske budskaper eller tilmed i entré og kjøkken der morsomme og personlige sitater er veldig populære.

Fototapet

Fototapet er en tapet som dekker hele veggen. Den brukes ofte på én vegg for å skape kontrast til rommets andre vegger. De finnes i mange varianter og kan ha motiver fra dyrenes verden, abstrakte designs eller kanskje motiver av byer og skylines.

Det er mange muligheter, så det er opp til deg å velge hvor mye farge og hvilke motiver du vil ha på veggen. De er veldig populære å bruke i stuen eller på soverommet.

Plakater

Plakater er selvfølgelig også blant favorittene når vi snakker om veggdekor. Med plakater kan du virkelig uttrykke noe personlig gjennom motiver eller tekster, og du kan kombinere dem på veggen akkurat som du ønsker og liker.

Flere nyheter