Søk behandling av rusavhengighet i dag

08 juli 2019
Maria Laugesen
Søk behandling av rusavhengighet i dag

Behandling av rusavhengighet er en komplisert oppgave som ikke kan varetas av familie og andre pårørende tross gode intensjoner. Her er det nødvendig med profesjonelle fagfolk som er utdannet spesifikt til formålet, og som samtidig ikke har en personlig forbindelse til den avhengige. Det kan for eksempel være snakk om psykologer, leger, sykepleiere, sosialveiledere og lignende personale innen helse- og sosialområdet. Rusbehandling krever nemlig at man ser på både den psykologiske og den fysiske delen av avhengigheten, for å gi den mest optimale, mest effektive og mest holdbare behandlingen.

Profesjonell rusbehandling er for alle. Uansett om du er helt ny i misbruket, og det ikke har begynt å ha større økonomiske, sosiale eller fysiske konsekvenser endda, eller om du sliter med et misbruk gjennom mange år som allerede har hatt store konsekvenser på livet ditt. Det er for personer i alle aldersgrupper, og for alle typer rusavhengighet – uansett om det er snakk om stoff, medisin eller alkohol. Bare du er innstillet på å gi det er forsøk, så finnes det noen som er klar til å hjelpe deg.

Søker du profesjonell rusbehandling, da kan Heimveg hjelpe deg. De er et behandlingssted med mange års erfaring på området, som jobber med behandling av alle typer avhengighet. Deres kompetente og erfarne personale inkluderer mange profesjonelle fagfolk, og de vet derfor hvordan de skal håndtere forskjellige typer alkohol- eller stoffmisbruk. Hos dem vil forløpet ditt alltid bli skreddersydd etter dine individuelle ønsker og behov. Det vil for eksempel bli tilpasset etter avhengighetens type og varighet, din øvrige helse samt din personlighet og dine mål. På den måten får du en rusbehandling som passer til deg, og der du er en del av prosessen hele veien gjennom. Besøk https://www.heimveg.no/ i dag og les mye mer om hva de kan tilby, og hvordan de kan hjelpe deg.

Flere nyheter