Send din pakke raskt og billig

30 mai 2019
Maria Laugesen
Send din pakke raskt og billig

Med de mange fraktselskaper som finnes i dag er det ikke enkelt å gjennomskue hvilken løsning som er best og billigst når du skal sende en pakke, brev eller lignende. Mange bedrifter velger én fraktløsning hver gang, rett og slett fordi det virker som det enkleste å gjøre. Men dette kan bety at de kommer til å betale en betydelig overpris, eller at de ikke får de beste vilkårene for forsendelsen. Det kan være mye penger og tid å spare på å undersøke mulighetene, og det trenger verken være vanskelig eller tidskrevende å gjøre dette.

Hos Billigpakke.no sørger de for en enkel og rask løsning til å finne den beste forsendelsesmetoden. De sammenligner tilbud fra en lang rekke forskjellige selskaper som blant annet UPS, Bring, DHL, FedEx, Posten og TNT. Her kan du fritt angi om du ønsker å sende en pakke, et dokument, en pall eller tilmed en container, og samtidig velger du helt selv hvor pakken skal sendes til og fra. Derfor får du både mulighet til å sammenligne fraktpriser i Norge, men faktisk også i utlandet. Det betyr at det er en allsidig løsning som kan anvendes til alle typer av forsendelse, uansett om det er som privatperson eller bedrift, store eller små forsendelser, og om det er i inn- eller utland.

Billigpakke.no er en enkel og trygg måte til å finde den billigste og beste veien til å sende pakke eller andre forsendelser. Du kan få tilbud på alle typer forsendelser, og finnes det ikke på nettsiden kan du alltid kontakte de for et tilbud. De sørger for at dine pakker og dokumenter kommer raskere og billigere frem, slik at du kan spare tid og penger i hverdagen. Prøv nettsiden neste gang du har behov for å sende en pakke, og se hvor enkelt det kan være.

Flere nyheter