Prøver du å begrense skjermtiden din?

19 juli 2020
admin

Prøver du å begrense skjermtiden din?

Å begrense skjermtid er essensielt. Vi lever i en tid der skjermen eller skjermene våre er i hånda vår det meste av dagen, men det påvirker helsen vår på mange, mange, mange måter. En vekkeklokke fra Coolpriser kan heldigvis hjelpe deg på vei til bedre søvn og mental helse.

En bedre morgen

Det er ingen hemmelighet at du får en bedre morgen hvis mobilen din ikke er det første du ser på om morgenen. Det er nesten helt umulig å ikke scrolle på instagram eller sjekke mailen, svare på meldinger eller andre ting, hvis du tar opp mobilen din mens du ligger i senga. Faktisk burde vi vente til langt etter frokost, hvis vi kan, med å røre mobilene våre hvis vi vil ha optimal fysisk og mental helse, men det er et helt annet spørsmål, men det å våkne uten mobilen, men med en vekkeklokke, er nettopp det vi snakker om. Det betyr at du kan legge mobilen i et annet rum når du skal sove og hverken bli forstyrret av den om kvelden eller når du våkner og Coolpriser har masse forskjellige slags, enten man vil ha noe nytt og fancy med LED eller de helt klassiske vekkeklokkene som vi hadde da vi var små. Alt annet enn mobilen din er et bra alternativ hvis vi skal tro på søvnforskere og psykologer og hvem vil vel ikke ha både bedre søvn og bedre mental helse hvis svaret er noe så enkelt som å kjøpe en vekkeklokke?

Tilbake til opprinnelsen

En typisk, gammeldags analog vekkeklokke kan kanskje virke teit i dagens 2020, men for å være helt ærlig synes jeg det helt motsatte. Det er akkurat det vi har behov for, for å komme oss vekk fra mobilene, både om kvelden og om morgenen og er noe som ikke bare har potensiale til å påvirke søvnen vår, men som også påvirker selvtilliten og selvfølelsen vår. Gå inn og se på utvalget på Coolpriser.

Flere nyheter