Mann kjører bil med en hånd på rattet

16 september 2019
Mathias Bjelland
Mann kjører bil med en hånd på rattet

Kjør gjennom Europa og opplev landsbyene

Når vi nordmenn setter ut på ferie, så er det gjerne slik at majoriteten av oss har en rekke kjente storbyer eller turiststeder på agendaen. Ofte er det fantastisk å se Paris, New York, eller kanskje bare bade ved en strand i Spania. Men det vi går glipp av ved en slik tur er å kunne se hele Europa for det som kontinentet faktisk virkelig er verdt. Til dette er kun en biltur godt nok. 

Oppgrader din bil før reisen med et understell fra Bilstein og gjør deg klar for en fantastisk kjøreopplevelse. Dette tyske understellet er designet for å gjøre at bilen din nærmest svever på veien. Når du da kjører gjennom nettopp Tyskland, så kommer understellet for eksempel godt med på Autobahn, som er veien uten fartsgrenser i Tyskland. Her kan et understell fra Bilstein dessuten føre til at den lange turen inn i Frankrikes landsbygder på flere titalls timer også er overkommelig!

Tips til reisen

Utover det å oppgradere bilen din med et understell fra Bilstein, så finnes det mange andre gode råd. Ta alltid med godt med mat og drikke, sørg for at du har alt av toalettsaker, pakk ned pass og viktige dokumenter, mobilladere, PC-er, og mye mer. Men aller viktigst er det selvfølgelig at bilen din er i god form. 

Sørg derfor for å sende den på en grundig sjekk før avreise. Gå også gjennom de vanligste tipsene til vedlikehold under lange reiser. Med det sagt, så er igjen et understell fra Bilstein å anbefale i den grad at kjøreopplevelsen din med dette vil forbedres ufattelig mye!

Du ender fort opp med å ha kjørt en god del kilometer når du velger en biltur gjennom Europa. Det er derfor viktig å være godt forberedt, både i henhold til bildeler, og personlig forberedt!

Flere nyheter