La barnet velge fototapet

07 desember 2020
admin

La barnet velge fototapet og hjelp barnet med å ville være på rommet sitt.

Når vi gir barna våre deres egne rom er det fordi vi ønsker at de skal ha et sted de føler er deres. Et sted der de har det bra og ønsker å tilbringe tid. Likevel er det mange foreldre som ikke tar barna med inn i de valgene som man tar rundt hvordan det skal se ut på rommene deres.

På mange måter er det lett å skjønne. For barn har ikke alltid særlig god stil. Og i tillegg har barn mange interesser som ofte skifter hele tiden, så det er ikke så smart å la dem velge noe helt selv alltid, for det kan ha skiftet om en måned eller to.

Men det å finne en løsning der foreldrene har valgt ut noen alternativer som de vil være fornøyde med uansett hva og deretter gi barnet valget, er en måte å inndra barnet i beslutningen som gjør at de føler seg mer sett. Det at de føler at de har vært med på å skape rommet selv vil også mest sannsynlig gjøre at de har mer lyst til å være på rommet sitt, fordi de føler at det er mer deres.

Skreddersydd design på dine mål

Når man skal kjøpe fototapet er det viktig at man får noe som passer til det rommet man skal henge opp tapetet på. Det betyr blant annet at det å kunne på laget noe på målt er viktig. Alle rom er ikke like høye, men når man kan tilpasse mål kan man være sikker på at designet ser bra ut på veggen uansett. 

Vi endte opp med å bestille fra https://sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html fordi de lager alt på bestilling og man har derfor mer innflytelse på både design og mål enn hvis man for eksempel bare kjøper noe standard. 

Flere nyheter