Globen rundt er en reise de fleste av oss drømmer om

17 juli 2019
Mathias Bjelland
Globen rundt er en reise de fleste av oss drømmer om

Lag et reiserom i hjemmet ditt

De fleste av oss drømmer om å reise verden rundt. Enten det er Asia som frister mest, eller en safari i Afrika, så er det en drøm hos de fleste å se så mye som mulig av verden. Det er rett og slett noe helt unikt med det å se nye ting og oppleve nye kulturer. 

Flesteparten av de som reiser ønsker også å kapre noe av den reisen de har begitt ut på. En perfekt ide for å gjøre nettopp dette er å lage et helt eget reiserom i hjemmet ditt. Her kan du fronte dine reiser, slik at du kan mimre tilbake, og ikke minst kan gjestene få et innblikk i det du har opplevd på dine reiser. 

Start å dekorere i det små

I begynnelsen har du så klart ikke sett all verdens der ute. Da kan det være lurt å starte med fototapet for veggene slik at rommet i hvert fall får litt liv. Fototapet liver nemlig opp et rom umiddelbart, og dermed kan dette være en flott start for et ellers ganske kjedelig rom.

Etterhvert som du reiser verden rundt, så kan du supplere fototapet med faktiske fotoer, kultur spesifikke gjenstander, og diverse andre ting fra andre land. På denne måten kan du, og potensielt din kjære, komme tilbake til dette rommet med jevne mellomrom og mimres tilbake til deres flotte reiser til alle verdens land. 

Det viktigste i livet er å oppleve

Meningen med livet kan det hende en aldri finner i sin livsstid, men en ting er i hvert fall sikkert – det å leve, det er en stor del av livet! Og for mange handler det å leve om å ha opplevelser. Start ditt reiserom med spennende fototapet, og legg til artefakter og gjenstander etterhvert som du ser ett land etter det andre! 

Flere nyheter