En regulerbar seng kan gi støtten du trenger

31 mai 2021
Johanne Larsen

Her skal vi se litt nærmere på hvorfor mange velger en regulerbar seng, og hvorfor nettopp denne sengetypen kan gi deg den støtten du trenger. 

Perfekt for deg med ryggplager 

Mange som sliter med problemer med rygg, skuldre, hofte og lignende, velger å kjøpe en regulerbar seng, fordi det blir mye lettere å justere sengen etter behov. Det samme gjelder faktisk hvis man er gravid og sliter med å finne en behagelig stilling. Derfor kan en regulerbar seng gi mye bedre søvn, fordi man enklere kan finne en behagelig stilling og kan sove i en posisjon som gir god støtte akkurat der man trenger det. Det er ikke bare justerbarheten som sørger for god støtte, men også det faktum at en god regulerbar seng består av flere madrasslag av høy kvalitet, som også er designet for å gi den støtten du trenger. Det kan du lese mer om på https://www.bedrenaetter.no/senger/regulerbare-senger.html, der du kan se et omfattende utvalg av justerbare senger. 

Perfekt for snorkere

Faktisk så er en regulerbar seng også helt perfekt for snorkere. Det er med andre ord også perfekt for deg som kanskje bor og sover sammen med en som snorker, fordi det er en velkommen lettelse å få slutt på eller dempet snorkingen. Det er selvfølgelig mange årsaker til at man snorker, men for noen kan det hjelpe å sove med hodet litt høyt, og dermed sier det seg selv at den regulerbare sengen er en god hjelp. Det er med andre ord også en perfekt seng når man er forkjølet, selv om det ikke er noe man er hele tiden. Da kan det også være veldig deilig å sove med hodet høyt. 

I tillegg til å være super for snorkere og når man er forkjølet, så kan en regulerbar seng være helt fantastisk når man vil lese litt på sengen før man sovner. Da kan man nemlig justere den opp til en behagelig sittestilling. 

 

Flere nyheter