Driver du med import eller eksport?

14 september 2020
admin

Driver du med import eller eksport?

Når man driver med eksport eller import, eller kanskje til og med begge deler, krever det utrolig god innsikt i markedet og reglene i de forskjellige landene for å leve opp til de reguleringene og kravene som er til dokumentasjon. Hvis man ikke vet det kan man ende opp med å miste varene sine fordi de blir sittende fast i tollen og det gjør dem nesten umulige å få ut igjen. På FedEx Norge sine hjemmesider har de informasjon som kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du skal unngå at det skjer. Det er for eksempel veiledning om reguleringer i forskjellige land og hvilke dokumenter som eventuelt kreves. 

Rask levering med FedEx Norge

Hvis du vil levere pakke innenfor Norge er det rimelig greit å overkomme når du bruker Fedex Norge. Du kan få budbil, ekspresslevering og du kan også velge å få pakken din levert over natten. Det gjør at pakken din faktisk blir levert allerede dagen etter at du sender den. Det er selvsagt også mulig når du sender pakke til utlandet, men det er billigere når du bruker denne muligheten innenfor Norge.

For eksempel kan det være gunstig hvis du har en liten virksomhet og vil tilby noen spesielle kunder som handler mye hos deg ekstra god levering.

Hvem er egentlig Fedex Norge?

Hvis du vil ha levert pakker veldig raskt er FedEx Norge er et godt valg. Det er et navn mange kjenner og selv om det er stort i Norge var det originalt fra USA, men vokste utrolig raskt. De var noen av de første til å tilby den servicen de gjør, så selv om det også er andre firmaer på markedet nå var de et av de første om virkelig gjorde det stort med levering på den måten de driver. 

Flere nyheter