Dette kan du bruke en brevvekt til

30 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange ting man kan bruke en smart brevvekt til. Her skal vi se på noen av dem, så du kan finne ut av om du trenger en brevvekt, og hvorfor den kan være helt uvurderlig i noen sammenhenger. 

Smart verktøy for deg som har en nettbutikk 

Det er blitt utrolig populært å åpne sin egen nettbutikk. Det er ikke så rart, vi handler nemlig mer på nettet enn noensinne før. Det har åpnet opp for et marked for private som kanskje lager ting selv, som ikke ville kommet ut til et stort nok publikum tidligere, men som med en nettbutikk faktisk har en målgruppe. Det kan være så små og enkle ting som papirvarer og klistremerker.

Det er enkelt å starte sin helt egen nettbutikk og komme i gang med salget, men det er svært viktig at man har de verktøyene man trenger for å komme godt i gang. Noe av det som er en stor bekymring for mange som har sin egen butikk på nettet, er at det kan være vanskelig å beregne hvor mye det koster å sende. Hvis man selger forholdsvis små ting, kan det være ekstra vanskelig – og spesielt hvis man selger ting der fraktprisen nesten er det samme som for tingen i seg selv. Derfor er det viktig å kunne sette fraktpris så nøyaktig som mulig – og da blir man nødt til å vite helt eksakt hva de tingene man skal sende veier. 

Mål lette ting med stor nøyaktighet

image

Brevvekt er det perfekte verktøy for deg som har en egen nettbutikk og trenger å vite hva lette ting veier med svært stor nøyaktighet. Da kan du enkelt finne ut av hva porto koster for det du skal sende, uten å måtte betale det resterende beløpet selv eller gi kunden en for høy fraktpris. 

Flere nyheter