Bor i profesjonell kvalitet

19 november 2019
Maria Laugesen
Bor i profesjonell kvalitet

Jobber du innen industri og produksjon, da vet du at presisjon, slitestyrke og pålitelighet er helt sentrale elementer for arbeidet. Derfor må disse tingene også være helt i topp når det er snakk om utstyret og verktøyet du anvender. Verktøy av dårlig kvalitet – eller som ikke egner seg spesifikt for det arbeidet du utfører – kan ha store konsekvenser for produksjonen og resultatet. Verktøy som er skreddersydd til formålet og av høyeste kvalitet kan derimot føre til økt produktivitet, bedre nøyaktighet og i siste ende mer optimale produkter. 

Hos Seco Verktøy har de derfor fokusert på å levere kvalitetsverktøy til forskjellige industri segmenter. De jobber for å utvikle og levere verktøy og utstyr av høyeste kvalitet. Deres ønske er å hjelpe virksomheter til en bedre produktivitet, og dermed en mer konkurransedyktig posisjon på markedet. Med andre ord vil de bidra til å optimere produksjonen, bedre produktiviteten og gi din virksomhet en fordel i forhold til konkurrentene. 

En av deres spesialeområder ligger innen boring, og her har de virkelig noe for ethvert formål. Uansett hvilket industri segment det er snakk om – om det er medisinsk, automotivt eller noe helt annet – så har de noe for dine behov. Deres bor finnes nemlig i mange typer og varianter, og derfor kan du også finne noe som passer for din virksomhet. Du kan velge mellom flere typer bor, som egner seg for ulike industri segmenter, oppgaver og materialer. Du kan selvfølgelig også finne bor i forskjellige størrelser og med varierende hull toleranser. Her er det fokus på kvaliteten, rett fra utformingen til beleggingen, og det sikrer bor med stor slitestyrke og presisjon.

Hos Seco Verktøy er de spesialister på området, og du kan derfor alltid ta en snakk med dem for å høre nærmere om hvilke muligheter som er relevante for deg, og hva de anbefaler.

Flere nyheter